måndag 20 maj 2013

Vecka 20, 2013

Prisuppgången fortsätter, ny all time-high vecka 20: 65 700 kr / kvm.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Rallyt fortsätter
http://www.valueguard.se/stockholmbr

Anonym sa...

Här var det verkligen full rulle i kommentatorsfältet, någon typ av diskussion vore trevligt, till o med idiotkommentarer är mer intressant än tystnad. Skäms på er alla läsare, dela med er av åsikter om bostadsmarknaden i innerstan.

Anonym sa...

Vad finns det att säga? När pengar blir gratis går bostadspriser mot oändligheten.

Anonym sa...

Måste säga att jag håller med 18.58, antingen har denna blogg inga läsare eller så är det patetiska muppar utan åsikt. Lasse Kongo bör lägga ner bloggen om ingen vill kommentera.

Anonym sa...

"Lasse Kongo bör lägga ner bloggen om ingen vill kommentera." varför? det är en fantastisk blogg för att följa bostadspriser, sämre vad gäller diskussion.

Anonym sa...

Därför att vem som helst numera kan följa alla slutpriser på Booli och själv på 10 min räkna ut exakt statistik över de bopriser man önskar, således är denna bloggs enda funktion kommentarer.

Anonym sa...

Ja, fast varför ska man spendera en massa tid på att räkna själv, när man kan få svaret här, inklusive graf, på 2 sekunder...?

En massa anonyma kommentarer från diverse förståsigpåare vars enda kvalifikation är att de äger, alternativt inte äger, sitt boende är det nog inte särskilt många av bloggens läsare som är intresserad av...

Anonym sa...

Kollade på en liten tvåa på 45 kvm vid odenplan 85000kvm gick innan visning

Anonym sa...

85000 kvm, den lägenheten måste ju täcka ett helt kvarter?

Anonym sa...

85 000kr / kvm är väl ingenting för en lgh vid Odenplan?

Skicka en kommentar