måndag 2 december 2013

November 2013

Priserna steg med 0,1% i november. Snittet hamnade på 66 400 kr / kvm, vilket motsvarar en uppgång med 12,3% sedan årsskiftet.


Uppdelat på lägenhetsstorlek var snittpriserna per kvadratmeter:

Storlek (kvm) Pris (kr / kvm)
0-30 82 600
30-50 67 200
50-80 62 400
80- 64 300
Alla 66 400

8 kommentarer:

Anonym sa...

hey! dags för uppdateringar!

Anonym sa...

Denna blogg är stendöd.

Anonym sa...

Haha, var har alla kraschprofeter tagit vägen? Sitter de kvar i 60-tals hyresrätterna i förtorten och knaprar på sina skorpor fortfarande? Hallå perronståare, tåget gick för länge sen. Jag tjänar mer pengar på min BRF varje dag än jag gör på jobbet! haha!

Anonym sa...

Hehe, du är den naivaste person på jorden som inte fattar att Moderaterna gör allt för att hålla bostadsbubblan under armen.
Jag behöver inte jobba, har aktier, och kan sälja några stycken och göra vad jag vill, ex.v köpa en ny bil för att jag har lust...
Vad kan du göra, skära bort en bit av ett rum...
Belåna på du, så kan du också köpa vad du vill...
Eller förresten, fortsätt jobba du.

Anonym sa...

Anonym 28 februari:

naiv, sa bull.

Kristian Kamb sa...

Bloggskaparen har lagt ner verksamheten, och anledning är inte svårgissad efter hans smybittra kommentarer över prisutvecklingen. Bloggskaparen är ännu en av de losers som suttit vid sidan om och väntat på ett prisfall modell större, han har missat 4 års uppgång, inte konstigt att han gett upp.

Anonym sa...

RIP Lasse Kongo.

Sixten Jarnebrink sa...

Ja statistiken talar sitt tydliga språk. Tåget har gått och det blåser snålt på perrongen. Det är consencus. Resan mot nollpunkten har börjat när proppen gick ur bloggen. Gråt och tandagnisslan från Upplands-Väsby till sillen i sommar när raketen får bränsle och vi spränger 80k vallen. Marknaden är kokhet och vi är alla humrar.

Skicka en kommentar