söndag 3 februari 2013

Vecka 5, 2013

Genomsnittspris vecka 5: 60 100 kr / kvm.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad blir det i årstakt?

m v h Pendelmupp

Anonym sa...

hahaha, ja nu blev det jävligt tyst på er BLT:s som snickesnackade om 65 eller 70 kvadraten, det kan ni fetglömma, vi har enövervärdering med 50%.

Anonym sa...

ja, där fick vi! att priserna inte steg med 10000 per kvadrat på en vecka är ju övertygande bevis för att Det Stora Raset verkligen kommer den här gången. verkligen. Vargen kommer, vargen kommer!

Anonym sa...

Intressant att se vad som händer när räntan passerar 6 % i alla nybygga bostadsrätter i Stockholm med omnejd. Först betala dyrt för sin lägenhet, sen kommer egna ökade kostnader och en höjning av avgiften när lånen ska läggas om. Det är bra för om inte konsumtionen stannat tills dess så gör det det då.

Anonym sa...

Sverige kommer aldrig kunna ha en ränta på 6% för då kommer alla nya föreningar gå i konkurs...

Anonym sa...

Noterar muntert (ja, jag är kanske lite ond) att det är väldigt få av er som skriker bolånetorsk nuförtiden.

Anonym sa...

18:49: om konsumtionen minskar så minskar inflationen, och minskar inflationen så sänks räntan... Så jag skulle inte hoppas allt för mycket på det scenariot om jag var du.

Anonym sa...

Herregud, bolåneräntan påverkas marginellt av reporäntan. http://www.swedbank.se/om-swedbank/investor-relations/finansiell-information-och-publikationer/arsredovisning-2011/swedbank-2011/bolanemarginaler/index.htm

Visst ser det "ljust" ut i Stockholms innerstad - men tyvärr måste även i denna lilla "bubbla" snart inse att det finns en värld utanför.

Anonym sa...

det finns ingen bubbla i sthlm innerstad, fatta nångång ditt jävla klappmongo.

Anonym sa...

08.34: och ändå ändrar alla banker sina räntor omedelbart efter varje räntebeslut... Reporäntan har STOR effekt på boräntorna, även om påverkan är indirekt.

Skicka en kommentar