måndag 18 mars 2013

Vecka 11, 2013

Genomsnittspris vecka 11: 63 200 kr / kvm.

22 kommentarer:

Anonym sa...

tredje veckan i rad med snittprisnivå på 63-64k, domedagsprofeterna kan nog packa en ryggsäck full med eldoradokex etc för det blir en lång vistelse under stenen där de bor.

troligen ser vi en stabil etablering över 65 redan i vår, och att vi nosar på 70 innan årets slut är inte helt omöjligt faktiskt.

Anonym sa...

Till 13:15
Vänta bara din BLT, tills den artificellt låga räntan når normala nivåer på 6-7%, dä kommer det garanterat rasa 40-50%. Det är en tidsintälld bomb som inte ens Keanu Reeves kan stoppa. Snart ska jag fynda en etta i innerstan för 1 mille o äntligen kunna flytta från hyresettan i Alby.

Anonym sa...

13:53: Roligt. :)

Anonym sa...

Denna veckan blir spännande.

Anonym sa...

Ja det blir en spännande vecka.

Anonym sa...

Spännande vecka som kommer.

Anonym sa...

Varför spännande vecka?

Anonym sa...

Jävligt spännande

Anonym sa...

givande inlägg idiots!!!

Anonym sa...

Spännande inlägg!

Anonym sa...

Spännande inläggning!

Anonym sa...

Det är antagligen bostadsprisbaIssare och allmänna negativister som kommenterar nu, med dessa bittra patetiska intetsägande inlägg, de är jävligt bittra o besvikna att utvecklingen förvånande nog går dem emot för 23:e året i rad.

Anonym sa...

Det som är spännande är vad som händer på och med Cypern - kommer att få konsekvenser även i Stockholms innerstad - även om det kanske tar en vecka eller så - innan folk fattat konsekvenserna (av vad som händer på och med Cypern alltså).

Anonym sa...

är du helt blåst i huvet? alltså tomrum? cypern vem fan bryr sej!

Anonym sa...

Om en veckan kanske du bryr dig...

Anonym sa...

ok vi hörs om en vecka!
Sören

Anonym sa...

Det blir en spännande vecka.

Anonym sa...

Ska du på semester till Cypern? Spännande.

Anonym sa...

Men om du är rädd för att resan ska göra att du inte har råd att köpa lägenhet, varför tog du inte ett billigare hotell?

Anonym sa...

För den som missat så innebär ju Cypernscenariot att de som har pengar på banken(i väntan på att priserna ska rasa) riskerar att straffskattas.

BLT som sitter högbelånade utan likvider på banken klarar sig som vanligt.

Börsen verkar ta cypern med en jäspning så att svensson skulle sluta köpa lägenheter känns helt klart överdrivet. Blir nog nya veckor med priser över 60k

Anonym sa...

min granne köpte en trea invid tågspåren i Birkastan för 4,0 för ett år sedan, sålde i förra veckan för 5,2. Den som säger att det inte är fart på bomarknade i innerstan i Stockholm. Titta på en bostad som har lite mer kvalitéer i innerstan i Stockholm, om ni ryms in.

Anonym sa...

Re 21 mars 2013 22:59 Kan du definiera vad du menar med "kvalitéer"?

Skicka en kommentar