måndag 8 april 2013

Vecka 14, 2013

Lite mindre urval påskveckan, genomsnittspris: 64 300 kr / kvm.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jäklar vilken stark marknad. En hyffsad minitvåa går inte få ta på för under 70k längre.

Anonym sa...

Hej alla bostadsintresserade. Vore intressant att få era kvalificerade gissningar på var vi står prismässigt om 12-18 månader, i procent från idag.

Min gissning
+10% 12 mån
+15% 18 mån

Anonym sa...

hej, jag har en fråga om någon kan Åre. Är det köpläge i centrala Åre nu? 55.000 per m2 låter ju svindyrt för en tvåa i Åre men vad vet jag? Jag är bara en enkel investerare som försöker springa runt runt i ekorrhjulet, och om det är möjligt förutspå när hjulet ökar fart, minskar fart, eller stannar eller byter riktning.

Anonym sa...

Hoppas på 10% ökning i år. Svårt men inte omöjligt.

Anonym sa...

Jag tror Åre är ett bra köp nu på 1-3 år sikt, nettoavkastning per år på köpesumman är 4-6% vid uthyrning hela högsäsongen.

Anonym sa...

Priserna i Sthlm innerstad är redan upp 6-7% i år, det blir en traditionell utbudsökning i vår, lite svagare prismässigt, men till hösten är det upp igen, att vi går minst +10% under 2013 är en nobrainer. Jag gissar +13% i år.

Anonym sa...

Glöm Åre, du får inte ens 2% avkastning men däremot ett enormt slitage. Stockholmspriser kommervatt nå 70 i snitt inom 2 år.

Anonym sa...

10%?
Även EUkommissionen inser att Sverige är inne i en bostadsbubbla...

Anonym sa...

Hahaha, ni patetiska bubbelförespråkare, ge upp nångång försjutton, nu bar ni snackat bubbla i 10 års tid, hur trivs ni ute i förorten?

Anonym sa...

Jag har nog bara "snackat" bubbla i ca 1 år...
Det är lite tragiskt att höra sånt där, när man bara försöker hjälpa till med verkligheten.
Jag tycker inte det är roligt när barnfamiljer får stor problem, men det kanske du tycker...

Anonym sa...

barnfamiljer får stor problem?? hur menar du då? och kom inte med nåt skitsnack om att svenssonbarnfamiljer får låna 6 miljoner och inte har råd till mat om räntan går upp 2 procentenheter.

Anonym sa...

Till 11:19
Om du har fel, så hjälper du inte, snarare stjälper, du kan skrämma en stackars tvåbarnsfamilj att bo kvar i en liten tvåa fastän dom har goda marginaler och råd att byta upp sej. Sen om priserna går upp tre år till så hár den barnfamiljen inte råd längre. Så du bör nog backa upp ditt bubbelsnack med bättre argument än att länka till nån artikel om eu kommisioner!!!!

Skicka en kommentar