tisdag 23 april 2013

Vecka 16, 2013

Genomsnittspris vecka 16: 63 000 kr / kvm.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Statistiken blir missvisande då många bra lägenheter säljs till skyhöga priser innan öppen visning, dessa objekt kommer inte med i denna statistik, undrar om inte ett korrekt snittpris ligger några tusenlappar högre?

Anonym sa...

Ras 2,4% på en vecka? detta ser inte bra ut, och då är inte osålda lägenheter ens med i statitistiken, korrekt snitt är nog kring 50k.

Anonym sa...

Trist att så få vill kommentera här. vore intressant med en diskussion kring hur priserna kommer påverkas av ecb, riksbank, regering som gärna vill bli omvald.

Anonym sa...

Priserna kommer att fortsätta stiga med stor sannolikhet. När räntorna är låga så kommer kapitalet att söka sig från sidolinjen och in på börsen. Och vips börsen och bostadsmarknaden brukar gå hand i hand. Funderar på och köpa på vanadisv en tvåa på 50kvm avgift 2 000 nära nya uppgången och nya karolinska byggs man behöver ju inte vara någon einstein för att förstå att man måste smida medans järnet är varmt

Anonym sa...

Tvåa vanadisv 50 kvm låt mig gissa 3,2-3,5

Anonym sa...

näee så långt bort som vanadisvägen, mot nya karolinska, det är verkligen ytterytterkant av vad som många kallar "innerstan". Kostar max 58k per m2 för en medellgh.

Anonym sa...

Bra tänkt Vanadis, jag spek-köper i Arenastaden. Siktar på +15% på 2 år.

Anonym sa...

den här lägenheten är ute igen med samma bilder som tidigare, tror det är tredje eller fjärde gången nu!

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-kungsholmen-stockholms-kommun-ulriksborgsgatan-16,-van-3-4727704

Anonym sa...

här kommer en i kristineberg för 45k/m2

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-kristineberg-stockholms-kommun-lidnersgatan-5,-bv-4516455

Prissänkt.

Anonym sa...

Duktigt av dej att lyckas leta upp de två sämsta lägenheterna till salu på Kungsholmen just nu, båda är markplan i norrläge, vilken lodis som helst kan bara kliva rakt in genom altandörren. Så vad menar du med dessa exempel? att snittpriserna är på väg ner? att det är svärsålt just nu?

Anonym sa...

Provar igen. Vad tror ni, seriöst, vi har för prisuppgång eller nedgång kommande 12 månaderna?

Själv vågar jag inte tro på mer än + 7 till 8%.

Anonym sa...

Det finns lägenheter som går för 40000/kvm i innerstaden, och det finns lägenheter som går för 120000/kvm i innerstaden... Men snittet är för den sakens skull varken 40 eller 120 tusen. Oavsett vilka enskilda exempel folk kan leta fram.

Skicka en kommentar