måndag 12 juli 2010

Vecka 27

Genomsnittspris vecka 27: 55 400 kr / kvm.


11 kommentarer:

Anonym sa...

verkar ju stendött...

Anonym sa...

ja inte många affärer nu, vi får nog vänta en månad innan vi kan börja se effekterna av de senaste händelserna.

Anonym sa...

Anonym sa...

Ja vad skaman säga. Jag hade rätt. Det blev ingen dippen till 45kkr/kvm

Anonym sa...

stendött i juli, 32 grader????? oväntat eller ?? hyffsat meningslöst inlägg av 12 juli 2010 22.41

Anonym sa...

Bolånetak?????
Hur kan man komma på en så sjuk regel!! ska man föra in gränser sedan på hur mycket mat och kläder man får handla för det driver ju upp priserna också???
Det här kommer att innebära att unga barnfamiljer inte kommer att kunna köpa hus för vem kan på en vanlig lön spara ihop 2-300.000. Innan man har gjort det är barnen stora. Det här börjar likna socialism och stoppar inte regeringen detta spektakel så vet jag i alla fall vilka jag inte ska rösta på i år!!

Anonym sa...

Marknaden har alltså fel? Istället är det folk på FI som har koll, och DI:s arbetslösa läsare. Tillsammans ska vi minsann se till att ta ner priserna! Bubbla! Det kommer snart rasa... Eller? Fan, det rasar inte! Jävla svin, ni ska få... Vi ser till att det rasar, med all laga kraft!

Bittert om det här bara leder till nya produkter hos bankerna, och att marknaden löser det. Då ska vi minsann sätta prisstopp på bostäder i Stockholm! Som man gjorde förr! Och som har fungerat bra i både Ryssland och Nordkorea!

Anonym sa...

15% kontant är bra för att skapa en förståelse för hur mycket pengar man lånar. Har man inte det bör man välja en annan bostad.

Anonym sa...

13 juli 2010 23.06 - kommunist

Anonym sa...

Bra med bolånetak - det är bara vi som varit smarta och gjort bostadskarriär som ska ha råd att bo i de bästa områdena med de bästa skolorna och kortast restid till jobb, city, kultur och nöjen.

Övriga får pendla lite längre.

Anonym sa...

hehe - jag sätter mig i hyresrätt nu. stått i kö sedan 90 talet. Köper igen om 3 år. Tar min cash och lägger i guld i bankfacket. Slå det du!

säg vad ni vill men jag tar inga chanser i detta klimat. Hoppas innerligt att nyliberalerna vinner mark snart. Behövs lite nya can-do ideal.

Anonym sa...

Det är jättetråkigt att inse att man inte har råd med det man vill ha, men har man inte råd skall man inte köpa. Kan man inte få fram ens futtiga 15% själv har man VERKLIGEN inte råd.

Skicka en kommentar