söndag 22 maj 2011

Vecka 20, 2011

Genomsnittspris vecka 20: 59 900 kr / kvm


85 kommentarer:

Anonym sa...

Rallyt fortsätter! 100'000 kr/kvm innan 2013. Alla bittra hyresmuppar i sina små ettor ute i Ösmo kan fortsätta DRÖMMA om den krasch som aldrig kommer.

Vad var det jag sa ?? sa...

ooooh rallyt tillbaka, vad var dej jag sa??

Anonym sa...

Kolla in volymen.
Bara de som får bra för sina lägenheter säljer.
Inget som går till avslut.
Marknaden helt död!

Anonym sa...

Majstatistik för Bagarmossen visar på fallande bostadspriser, med en minskning på 9.94 procent sedan föregående månad, april baserat på försäljning av 5 bostäder vilket ger ett kvadratmeterpris på 22815.

Anonym sa...

Marknaden är stendöd. BLT-kollektivet vägrar desperat att sälja. Med gemensam kraft hålls proppen krampaktigt på plats, men det går inte hur länge som helst. Precis som med alla pyramidspel så har flödet av nya pengar stannat av (inga nya förstagångsköpare) och då är det bara en tidsfråga innan korthuset rasar.

Propp ur innan midsommar! Då börjar resan mot nollpunkten.

Anonym sa...

"Hellre en BLT som inte säljer än en oskyldig människa som köper boende."

Anonym sa...

20:31: Är inte bittra, bara trötta på att behöva använda påhittade pengar (=lån) för att bo centralt. Hyresrätter ska ju vara prisreglerade och prisvärda, ändå har det lönat sig med bostadsrätter eftersom värdet har stigit=enda rättvisa är att ha fast pris på bostadsrätter över tiden.

Anonym sa...

är du kommunist ?

Anonym sa...

Bagarmossen? Vem fan bryr sig om Bagarmossen?

Anonym sa...

22:41 Kalla det vad du vill. Tåget har ni i likväl missat och nu sitter ni kvar på perrongen ute i Ösmo, evigt kraxande om "bubbla bubbla bubbla..."

Anonym sa...

välkommen till bostads berg o dalbanan!

Anonym sa...

Volymen nere i botten nu.
Känns som att man inte längre kan lägga något värde i snittpriset. Får nog se stora avvikelser de kommande veckorna.
Vi får helt enkelt vänta tills volymerna går upp och se vart det barkar.

Anonym sa...

Majstatistik för Innerstan visar på fallande bostadspriser, med en minskning på 3.05 procent sedan föregående månad, april baserat på försäljning av 114 bostäder vilket ger ett kvadratmeterpris på 57791.
Kungsholmen, Södermalm, Odenplan, Vasastan, Östermalm, Gärdet, Atlas, Birkastan, City, Fredhäll, Gamla stan, Högalid, Maria, Katarina, Sofia, Sofo, Krisitneberg, S:t eriksplan, Norrmalm och Klara inkluderades i denna summering.

Anonym sa...

Fler o fler börjar inse att det går att vänta och se priset gå ner innan köp.

Vad händer när dom flesta väntar innan köp...

PS. Ekonomiskt oberoende, och kommer att köpa, men aldrig för dessa priser.

Anonym sa...

Statistiken talar sitt tydliga språk, trenden är upp.

Anonym sa...

Det har skrivits förut men tåls att skriva igen: en tillgångsåtstramning är första tecknet på sjunkande priser.

Med en dåres envishet hålls proppen på plats, men det är lönlöst att kämpa emot. "Jag säljer inte!" är försvarsargument 1A hos BLT när den lilla möjligheten att priserna kan sjunka förs på tal. Men se, det behöver just du inte heller. Alla behöver inte sälja för att priserna ska sjunka, på samma sätt som att alla inte behöver köpa för att de ska stiga. Bara tillräckligt många och det kommer snart att ske.

Det är lönlöst. Marknadens öde är förseglat. Innan midsommar har resan mot nollpunkten tagit fart. Innan kräftorna gråt och tandagnisslan i Aftonbladet. Det blir en kall vinter.

Anonym sa...

Inte högre utbud än normalt just nu. Se statistik från Hemnet. Samma nivå som 2009 och 2010:

http://www.hemnet.se/tjanster/statistik

Anonym sa...

Hahaha vilket skitsnack det är här, ekonomiskt oberoende och tillgångsåtstramning blabla bla vilka experter, hoohooooho!!

Anonym sa...

12:43 När proppen väl går ur lär skrattet fastna i halsen.

12:16 ger mig bara vatten på min kvarn. Inga avslut och ett normalt utbud: köpare och säljare kan inte mötas. "Tillgången" som finns är ingen reell tillgång, men kommer snart att bli.

Anonym sa...

Lägg av nu alla domedagsprofeter. Konjunkturen i Stockholm är het och utbudet begränsat. Det flyttar in 20-30 tusen pers per år.

Vi får ingen krasch förrän följande kombination inträffar: räntorna kommit upp på 5%-6% + flyttströmmen till Stockholm upphör.

Dagens situation innebär att höga priser är berättigade.

Anonym sa...

Är priserna berättigade när det endast är de bästa objekten som fprtfaerande säljs?

Det vi ser nu är låg volym där endast toppobjekten omsätts.
Raset börjar alltid med de sämsta objekten.

Iofs kan vara så att det är på väg att ske ett skifte mellan bra och dåliga objekt.
60talslägenheten kanske kommer betinga ett m2pris på 45KKr medan sekelskifteslägenheten fortfarande ligger kvar på runt 65Kkr.

De bästa objekten kommer självklart stå sig bättre.
Vi är många som är villiga att betala för att leva ett bra liv. Och som tidigare sagt. Det är inflyttning, men "lantisarna" har ej obegränsat med pengar. Inte många som flyttar hit med 1,5 mille att lägga på bostad.
Vilken prisnivå klarar en nyinflyttad?

Anonym sa...

Bagarmossen is the shit!

Anonym sa...

ne nej nej det är inte toppobjekten som säljs, det är undermedelobjekten där säljaren måste sälja som säljs till höga priser., Finns helt enkelt inga toppobjekt att köpa längre.... man säljer inte sina guldklimpar om man inte får minst 90k.

Anonym sa...

13:11 har rätt. Bara bittra HYRESMUPPAR som sitter i sina ettor ute i Ösmo som desperat hoppas på sjunkande priser eftersom de tyckte det var för DYRT redan 2002.

Till alla er som velar: jag säger bara KÖP KÖP KÖP. En bostadsrätt i Stockholm är den absolut bästa investeringen ni kan göra. Befolkningen ökar och byggandet är lågt. Fundamentan är övertygande: priserna kan INTE sjunka. Tillgång och efterfrågan, svårare än så är det inte.

Douglas sa...

Vi köpte villa för 10 år sen. Då kunde man läsa dessa domedagsprofetior om villapriserna. I början oroade vi oss för detta. Sen insåg vi att det hör till att hela tiden skrämma upp folk för att priserna inte ska skena.

Domedagsprofeterna kan ha rätt något enstaka år med sett över några år blir husköpet alltid en bra affär.

Jämför med Danmark har vi bara hälften så stor skuld i förhålande till disponibla inkomster. Vad skulle fallhöjden i så fall bli där?

Nej det troliga är att svenskarnas disponibla inkomster kommer att öka i nominella belopp kanske med 4-5% per år. Vi har ju knappt någon statsskuld och kan räkna med löneökningar och skattesänkningar framöver.

Familjens nettoinkomst har ökat från 35 till 60 tkr i månaden på tio år mycket beroende av skattesänkningar. Om tio år har vi kanske 90 tkr i månaden, kanske mer. Vad kommer en villa att kosta då?

Även oim det finns hack i kurvan så går den upp, sälj bara om du får ett bra pris annars vänta något år.

Anonym sa...

Håller med tidigare talare.
Om 10 år ser vi mest troligt priser på 90tkr/m2 i snitt i Stockholms innerstad, men fundamenta talar för att vi inte ser någon prisuppgång de kommande två åren.

Anonym sa...

det sa jag inte, jag sa 90k i hushållsinkomst netto, innerstadspriserna lär ligga på minst 120 om 10 år.

Paul Ehn sa...

Men vad är det som händer? Kvadratmeterpriset ligger still, OK, men varför sjunker antalet avslut? Fattar inte köparna att festen fortsätter (Douglas m.fl.) eller håller någonting på att hända? Maj är väl högsäsong när det gäller bostadsrätter?

jim sa...

På sikt går priserna alltid uppåt.

Anonym sa...

Vänligen specificera sikt?
Har treårskontrakt i Stockholm och behöver lägenhet.
Räknar du de kommande tre åren som sikt?

//Exil coming back

Anonym sa...

Inga avslut, snart sommar = inga avslut, Juli räntehöjning, 2 banker säger att man måste sälja innan man köper, vad tror ni händer i höst?

Hervor Jarnebrink sa...

Exil coming back: läste du inte vad Douglas skrev? Priserna kan bara gå UPP UPP UPP! Missa inte tåget! Kom in i värmen och bli bostadsrättsägare du med..

Anonym sa...

Nettoinflyttningen i stockholm är ca 40000 personer per år. Det byggs inte i närheten av så många lägenheter så att det räcker till dessa. Det blir alltså färre kvadrat lägenhet per invånare för varje år som går. Om utbudet minskar då ökar ju i regel priset. Därför borde det finnas en underliggande prisökning på bostadsmarknaden. Sen går det ju inte att utesluta priserna har gått upp för snabbt så att det finns ett glapp ned till "ett rimligt marknadspris". Något ras tror jag dock knappast kommer att ske, möjligtvis en sval bostadsmarknad några år, där säljarna bor kvar tills dess att de får vad de vill ha.

Hervor Jarnebrink sa...

16:07 du har mycket att lära. Du kommer med standardargument 1A och 1B som har vederlagts gång på gång.

"Inflyttning driver upp priset" => FEL! Tillgång till billiga krediter driver upp priset. Du blandar ihop betalningsVILJA och betalningsFÖRMÅGA. Självklart kommer priserna att vara maxade under givna förutsättningar, men så fort kreditkranen börjar att skruvas åt (höjd ränta, Basel 3 etc) så sjunker priserna.

"Priserna går inte ner eftersom folk vägrar att sälja" => FEL! Utbudet sjunker, men de som ändå säljer av olika skäl driver ner priset. När så kurvan vänder hoppar vi inte upp hit igen utan vi börjar från botten. Från den nya låga nivån.

Det vi ser nu är prissänkningens första steg: tillgångsåtstramning. Förr eller senare går proppen ur och då blir det inte roligt.

Anonym sa...

16.23 du har mycket o lära, och det kommer du inte o klara för du är och förblir en idiot.

Douglas sa...

15.51
de flesta låg- till normalbegåvade tror spontant att de tuffa kraven om att sälja först o köpa sen kommer o ge sjunkande priser, men det blir tvärtom.
-
Ytterligare en inlåsningseffekt förutom de begränsade möjligheterna till uppskjuten vinstskatt. Detta kommer att leda till att äldre bor kvar i stora hus, konkurrensen hårdnar om de objekt som ändock är till salu och priserna drivs upp ytterligare.......

.....och om folk säljer först behöver de inte sälja till underpris (för att undgå dubbel boendekostnad) och de kan tvingas köpa till överpris för att ha någonstans att bo, vilket också driver upp priserna.

Anonym sa...

19:00 Jag håller med dej, tror det blir en riktig prisdrivare, med mycket få objekt till salu. Stackars mäklare, många som blir arbetslösa.

Hervor Jarnebrink sa...

18:57 Hehe. Alltid lika underhållande när man lyckas trampa en liten bolånetorsk på tårna. Skriker som barn gör ni. Kommer njuta extra mycket när jag köper din bostadsrätt på exekutiv auktion om ett halvår.

Anonym sa...

19:37 Det är precis det vi ser början på nu...

Anonym sa...

Mycket dravel har jag läst här. Många verkar leva med nerverna på geigermätaren.Varför?

Men glöm inte att just denna tiden fram till semestrarna är den sämsta säljperioden på hela året. Störst utbud (dvs nedtryck på priserna) och folks fokus som ligger på semester samt börsens normala nedgång lagom till midsommar. Till detta kommer årets oroligheter på världsmarknaderna.

Priser går upp och priser går ner, men precis som tidigare kommer allt att återgå till normalläge, och normalläge i innerstan torde rimligen ligga kring 60.000/m2, så är det.

Hervor Jarnebrink sa...

Douglas, jag förstår hur du tänker men du glömmer att bostadspriserna inte existerar i ett vakuum. Yttre faktorer kommer att göra att folk helt enkelt inte KAN bjuda över varandra i samma utsträckning.

20:11 Äsch. Här är vi alla bolånetorskar eller hyresrättsmuppar. Allt är svart eller vitt.

Anonym sa...

Är man hyresmupp om man hyr av banken?

Anonym sa...

Ahaha, 40,000 nettoinflyttade per år spelar ingen roll då 35,000 av dessa är kosovosomalier och 5,000 norrlänningar, samtliga mkt kända för att vara penningstinna...

Ett tips till alla BLT: försök att inte sitta på för stora lån de kommande åren, det kan funka men blir inte roligt om det inte gör det.

Anonym sa...

20:33 hört talas om whiteflight ?? 35.000 kosovosomalier pressar obönhörligen upp priserna, för ingen vill bo granne med dom, man flyttar till ett så vitt område man har råd med. Dessutom är norrläninngar väldigt överrepresenterad bland eliten i innerstan, men det vet du ju inget om eftersom du ej tillhör den.

Anonym sa...

Nettoinflyttningen. Ok? Ni har inte funderat på att den måste sättas i relation till priset? Eller räcker det med att det finns en nettoinflytt för att motivera att priset går mot oändligheten? Tänk efter.

Plotta befolkningsmängden i Stockholm och realprisökningen på bostäder så ser ni att befolkningen ökat linjärt senaste 30 åren och bostadspriserna stuckit iväg närmaste 10 åren ungefär i samma takt som räntorna sänkts.

Dessutom är det ju inte ens teoretiskt belagt att högre befolkning leder till högre priser. Det beror ju helt på reallöneutvecklingen och inkomstfördelningen. Teoretiskt kan du ju ha en situation där befolkningsökningen trycker ner lönerna och därmed leder till lägre priser.

Man blir ju nästan förbannat på folk som rapar sanningar som de hört från sin kompis pappa.

Anonym sa...

00:12
men man blir förbannad på riktigt när obildade dummskallar som du yttrar banala plattityder.

Anonym sa...

Nu spekulerar jag, men jag tror redan att white flight har inträffat till den punkt att +90% av alla Stockholmare som har råd har redan flyttat till bättre områden. De som bor kvar bor kvar för att de inte har råd att flytta. I princip samtliga jag vet har bosatt sig så bra dom har råd med. Därmed kommer ännu fler albanirakier inte påverka priset nämnvärt.

Sedan tror jag vi har olika definition av elit, folk med en universitetsexamen, studieskulder och vänsterideal ingår inte i min definition...

Anonym sa...

Kolla omsättningen....

Anonym sa...

Ni villaägare och bostadsrättsägare, varför går ni i svaromål?

Ni har väl köpt boendet för att BO och TRIVAS i?

/Den ekonomiskt oberoende ovan.

Kongos Mamma sa...

Hushållens inkomstmarginaler vid husköp minskar, och uppgår nu endast till drygt 10 procent. Så låga marginaler har inte noterats sedan under finanskrisen hösten 2008
http://di.se/Artiklar/2011/5/24/236469/SWEDBANK-BOINDEX-VISAR-FORSAMRAD-KOPKRAFT-HUSHALL-1-KV/

Douglas sa...

till 14:42
färre avslut, rent extremt låg omsättning, stackars mäklare, såklart tycker dom marknaden är svag, då dom blir arbetslösa.

del låga omsättningen beror på bl a de nya sälja först o köpa sen kraven från bankerna, de flesta låg- till normalbegåvade tror spontant att de tuffa kraven om att sälja först o köpa sen kommer o ge sjunkande priser, men det blir tvärtom.
-
Ytterligare en inlåsningseffekt förutom de begränsade möjligheterna till uppskjuten vinstskatt. Detta kommer att leda till att äldre bor kvar i stora hus, konkurrensen hårdnar om de objekt som ändock är till salu och priserna drivs upp ytterligare.......

.....och om folk säljer först behöver de inte sälja till underpris (för att undgå dubbel boendekostnad) och de kan tvingas köpa till överpris för att ha någonstans att bo, vilket också driver upp priserna.

troligen kommer detta o leda till ett veritabelt priskrig bland de få objekt som är till salu i höst.

tror du att lägre omsättning är lika med att köparna ej längre går med på säljarnas priser och bara de som måste sälja säljer till lägre bud således början på en större prisnedgång ? snacka om att du är confirmation biased.

du säger att kommande räntehöjningar kommer att sänka priserna ? således borde räntesänkningarna hösten 2008 fått priserna o stiga kraftigt ?? nej just det - något sådant rakt direktverkande samband är det bara amatörbesserwissers som tror på.

Hervor Jarnebrink sa...

Att sjunkande priser leder till inlåsningseffekter är det ingen som har förnekat. Samma sak hände i början av nittiotalet. Men att tro att festen fortsätter, det är bara wishful thinking.

Anonym sa...

13:34 är du sarkastisk eller IQ fiskmås?

Hervor Jarnebrink sa...

15:20 Han är bara känslomässigt exponerad. Sakligheten håller ett litet tag med tillslut övergår argumenten i rent tyckande. Tänkandet blir önsketänkande.

Det händer hela tiden i sådana här kommentatorsfält.

Anonym sa...

15.20
du har så bra motargument att du får ihop en hel lång rad med 32 tecken !!!!! ooooh?

Anonym sa...

Inte många bud som läggs nu.
Folk håller i sina pengar.
Denna vecka kommer inte heller få många avslut

Anonym sa...

Stort utbud inför sommaren är bara vanlig säsongsvariation. Så har det alltid varit. Hösten är bästa tid att sälja.

zxfgrtye56u sa...

japp, 65k i snitt gäller i augusti, 67k i september.

Anonym sa...

Fantastisk fin blog du har Lasse och tack för arbetet du lägger ner. Lite synd bara att det är så låg nivå och dålig stämning bland kommentarerna.

Ska bli intressant att se hur priserna utvecklar sig framöver med anledning av en tydlig nedgång i antalet sålda objekt, som jag anser svårligen kan förklaras med endast säsongsvariation. Inte ens vid nedgången 2008 såg vi en märkbar minskning i försäljningar.

Sedan har vi ett par yttre faktorer som kan påverka därtill, med framförallt en skuldkris i Europa som kan brista viken dag som helst nu känns det som. En kraftig nedgång på börsen och avkylning av bostadsmarknaden är nog en trolig effekt om detta sker.

Sedan är det väll endock märkligt att vi, i likhet med stora delar av övriga Europa, inte har haft en sättning av priserna under de senaste åren. Vi hade en motsvarande osund kreditexpansion före krisen (vilket i många fall är orsaken till den samme) vilket man på något märkligt vis har lyckats bibehålla (fram till nu) i Sverige. Klart låga räntor gör sitt, men visst borde bankerna iaf dra sig lite mer innan dom glada i hågen fortsätter med utlåningen.

I vilket fall blir det intressant att se vad som händer framöver. Jag tror nog att vi kommer se en viss (sund) nedgång även om inte Grekland och övriga grisar faller. Faller dessa blir det en helt annan historia.

Tack igen för arbetet du lägger ner!

Anonym sa...

Håller med, tack för bloggen! I övrigt tycker jag volymen och antalet acceptpris på hemnet talar för sig självt.

Anonym sa...

18:55
tack för arbetet du la ner med o skriva ditt inlägg, synd bara att du har fel i alla antaganden du gör, IQ fiskmås faktiskt.

Anonym sa...

undrar om 08:29 är samma person som skriver 2-3 inlägg i veckan i stil med: "Du är en idiot"

Sjukt hög klass på de inläggen, man blir imponerad.

Anonym sa...

Måste säga att trots en del plumpa inlägg så har antalet inlägg ökat från tidigare 2-3 st per vecka till nu 50-60, så lite roligare blir det med lite debatt.

Anonym sa...

22:51 se 13:34 angående volym. Att skriva - talar för sig självt - är inte hyperintelligent.

Anonym sa...

Antalet fritidshus som just nu är till salu är dubbelt så många som den 1 maj förra året.

http://di.se/Artiklar/2011/5/25/236572/Gott-om-lediga-fritidshus/

Paul Ehn sa...

Någonting är helt klart påväg att hända. Många "förnuftiga" debattörer som tidigare inte kunde se en nedgång har nu börjat tala om en "försiktig justering nedåt" eller kanske en "utplaning av priserna".

Jag undrar om det ur ett marknadspsykologiskt perspektiv är möjligt? Finns det inte risk att det blir trångt i dörren när alla som ägt br sen 2002-2004 vill ta hem vinsten? Bostadsmarknanden är i sin natur "trögrörlig" men någon form av panik borde väl kunna uppstå?

Spännande tider indeed!

Anonym sa...

12.54
är du dum i huvet eller ? ta hem vinst, panik ??? tror du alla som köper bostäder gör det som daytraders eller vad? åååååh skärp dej.

Anonym sa...

Håller med 9:06, förut var det 0-2 kommentarer i veckan, och se nu, ni som klagar lägg ägg!!

Anonym sa...

17:54
Håller med, mycket roligare nu, så ni bittra som klagar - argumentera istället, eller piss off.

Anonym sa...

Klart det kan bli panik om folk riskerar att hamna i stora skulder, som det hände på 90-talet.

Det är kanske inte det troligaste scenariot dock. Det troligaste är att priserna stadigt sjunker pga att köparna blir mindre villiga att hoppa på en negativ trend.

Anonym sa...

Vågorna går höga. Efter förnekelse kommer ilska, det märks hos många av kommentatorerna. Tyvärr finns det ingenting ni kan göra. Proppen går snart ur varesig ni vill det eller inte. Bara att röra sig vidare mot sorg och slutligen accepterande.

Anonym sa...

Glad att jag klev på tidigt 2005 så det finns fallhöjd.

Anonym sa...

Majstatistik för Innerstan visar på fallande bostadspriser, med en minskning på 2.64 procent sedan föregående månad, april baserat på försäljning av 128 bostäder vilket ger ett kvadratmeterpris på 58037.


OCH detta är orsaken

raketen har tappat bränslet

Majstatistik för ettor Innerstan visar på fallande bostadspriser, med en minskning på 5.64 procent sedan föregående månad, april baserat på försäljning av 44 bostäder vilket ger ett kvadratmeterpris på 59406.

Anders sa...

07:58

Källa?

Anonym sa...

ÅHH priserna går bara opp!! tjöpte förra året.. å nästa år har jag gjort rejäldt med vinst..!

ha det fint nu alla ut i värmen med er!! =)

Anonym sa...

Precis, raketen har tappat bränslet. Då kan det bara gå åt ett håll. Propp ur propp ur!

Anonym sa...

Jaha lånen ökar, vad är problemet ?

1980 bodde 40% av befolkningen i hyresrätt. Idag är siffran närmare 20% och dessutom har befolkningen över denna tid ökat med nästan 1 miljon.

Där är anledningen till att utlåningen till hushåll ökar. Korrigerar man för detta så får man en mer rättvisande bild om huruvida riskerna för hushållen har ökat. Det är inte dyrare att bo i borätt eller villa jämfört med hyresrätt även om räntan går upp. Således tolkas utlåningsökningen till hushållen felaktigt som ökad risk för obestånd för hushåll.

I artikeln pratar man om att utlåningsökningen bör vara i fas med inflationen. Om den vore det så minskar den i realiteten eftersom andelen av befolkningen som bor i hyresrätt minskar än snabbare nu än tidigare. Betänk att även om hushållen själva inte har en belåning när man bor i hyresrätt så är fortfarande fastigheten normalt belånad av en fastighetsägare. Således ökar inte egentligen känsligheten för räntehöjningar på det stora hela. Om man nu inte tror det är värre att en enslild familj får problem vid ökade räntekostnade än om en fastighetsägare får det.

Kort sagt, statistiken feltolkas eller åtminstonde övertolkas av dumstrutar. Men vad är iofs nytt med detta faktum?

Anonym sa...

Hyresrättsombildningar ligger bakom 20 av 180 miljarder i ökade lån förra året eller nåt sånt. Det var mer än tidigare år.

Anonym sa...

dina siffror är felaktiga, och gäller fö bara ombildningar. Tar ej hänsyn till att 95% av alla nyprod är ickeHR, dessutom bör du väga in att äldre säljer till yngre...

Anonym sa...

18:06 har rätt. Bara DUMSTRUTAR och HYRESMUPPAR som tror på sjunkande priser. Inga moln på himlen här inte! Festen fortsätter! 100'000 kr/kvm innnan 2013. Tror jag ska köpa en tredje lägenhet.

Anonym sa...

Jag köpte nyss min 4:e, lättförtjänta pengar, +10% om 6 månader

Anonym sa...

jag har åxå köpt..vinst i december!!

Anonym sa...

En bostad är alltid lönsam på sikt

Anonym sa...

Ser stabilt ut, tycker jag
http://www.booli.se/bostadsmarknad/stockholms+stad/845223/

Anonym sa...

stabilt som fan som dr alban skulle sagt.
Vi vet ju alla hur det gick før honom

Skicka en kommentar